Häst❤️Katt

Vet inte om det blev så mycket halvfart i dag, även om jag tog de flesta hästarna avsuttet, har ändå fått väldigt mycket gjort även om det inte blev någon bokföring...

Började med att göra klart vinterhagen jag hållt på med, bara en hage kvar nu! Sen spolade jag Wasabis ben innan jag tog Grå i töm. Grå blev väldigt förtjust i Doris, så pass att när vi gick ner från banan och mötte Doris så stannade Grå, gnäggade och nosade på henne! Grå vill ha en katt i julklapp!

Sen longerade jag Chokladen och Forzett, och red Clarinett. Med tanke på gårdagen så fick Clarinett jobba på banan i dag med men i dag var hon som vanligt. Sen mat och eftersom kvällens lektioner blev inställda pga blötan så träffades jag och Linda för att rida. Innan vi hann ta in hästarna så kom bönderna med balar så det blev lite stök med det först. Sen red vi ut i mörkret med Movie och Juliette och avslutade kvällen med fika.

I morgon blir en rolig dag med inspiration, tyvärr är söndagens träning inställd, jag som verkligen behöver all pepp som går nu!

Doris och Grå vid stallet. Här fastnade Doris i gallret då hon tydligen blivit lite rundare än sist hon klämde in sig där! 

Grå på banan! 

Självklart skulle Grå hälsa på Doris på väg ner från banan

Suddig men rolig bild, Doris jagar spöet

Jag var bara tvungen att testa lyfta upp Doris på Grå. Fick lyfta ner henne sen för hon tänkte inte hoppa ner självmant



Forzett på banan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0