Hästarna hemma!

Äntligen har jag alla hästar hemma!

Snöat hela dagen, inga mängder men det känns ändå bra! Red Chokladen på morgonen, sen till Nisses stall och tömkörde Paulas häst innan det var dags för Nisse och jag att köra hem fölen och stona.

Först lastade vi Nisses märr och Fixar, Fixar har åkt förut och klev ini transporten utan att tveka. Bob däremot har ju inte ens varit in i en bix eller stall, som tur är så är Lemonaden väldigt lättlastad och det tog inte många minuter innan även Bob var lastad. Skönt att ha dom hemma igen, nu ska de få äta upp sig lite innan avvänjning, framförallt Lemonaden är lite tunn. 

Jag tog Grå i töm och sen tillbaka till Nisses stall och tog islänningen där. Var lite stök på gården för Nisse körde balar, vi tittade på allt och sen jobbade på en avskild del av gården. Bromsen fungerade väldigt dåligt när vi kom ut och det fanns mer att titta på. Han försökte sticka iväg när jag stod i stigbygeln men jag jobbade på och tyckte att jag fick igenom det. Fortsatte utanför stallet och tyckte att han lyssnade bra, men satt upp och då drog han med mig och jag fick inte stopp. Egentligen ingen större fara skedd mer än att jag fick kasta mig av, Nisse höll i den och då kunde vi rida utan försök att dra i väg. Jag tror att han blir osäker när han inte har någon på marken, nu blir det tömkörning nästa gång för att jobba med det och med bromsen, och en nosgrimma på så inte bettet åker genom munnen. Det får inte gå för lätt!

Sen spaghetti och köttfärssås till middag och i väg för en lektion plus att jag red en ponny. Nu har jag laddat om med kvällsfika och i morgon väntar Ica-jobb.

Chokladen efter ridning! 

Lemonaden och Bob hemma igen, i snövädret! 


Många bilder på Bob nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0