Första advent!

Redan första advent, det går fort nu!

Hann allt jag skulle i dag även om det blev lite stressigt ett tag! Började med Wasabi som jag longerade lite lätt. Sen åkte jag till Nisses stall och tömkörde islänningen. Bytte bett, från rakt till tredelat, och tyckte att det blev mycket bättre. Kombination med gårdagens jobb gjorde att jag kom längre i jobbet i dag. Men han försökte sticka i dag med flera gånger men kom ingenstans för jag var lika snabb. Upplever att han försöker sticka när det blir lite jobbigt och han inte kommer undan, ett sätt att testa mer än att han är rädd och nervös. Känns i alla fall som att det går åt rätt håll nu!

Sen väntade Linda i stallet, vi tog först in Lemonaden och Bob så att Bob fick testa sttgå in i en box. Han har ju inte varit inne någon gång förut i transporten när jag körde hem dom. Han fick in i boxen som en stjärna, och jag kollade även av framhovarna på honom.

Efter det så red jag och Linda ut en sväng i skogen med Clarinett och Bea. Sen red jag även Chokladen, planen var skogen med henne med men jag misstänkte att det skulle bli mörkt, så red i skogskanten och på banan i stället.

När vi var klara så hade det kommit tre ponnyer. En tömkörde jag, och de andra två gick varsin träning. Under tiden vi höll på så kom det även ett lass med balar! När ponnyerna åkt så gjorde jag ugnspannkaka till middag. Kvällspasset i stallet var förutom att natta dom att putsa av grejerna jag använt, och sätta upp sista adventsstjärnorna och få liv i adventsstaken. Sen satte jag upp adventsstjärnorna hos Nisse med så nu är det advent på båda gårdarna!

Avslutade kvällen med att kolla på kuren från Friends. Nu ladda för en hektisk vecka!

På väg uppför backarna med Clarinett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0