Bank-kö!

Man vet att man håller på att bli gammal när man får en låsning innanför skulderbladet av att borsta håret på morgonen, som sen sitter i hela dagen! Som tur var blev det i alla fall bättre, för precis när det hände kunde jag knappt andas och än mindre lyfta armen eller trycka ihop skulderbladen.. Som sagt så känner man sig gammal!!

Den här dagen blev inte alls som tänkt, inte den här dagen heller. Planen var att göra hage och rida en massa, men i stället ägnade jag en massa tid till att vänta....

Red i alla fall Clarinett på morgonen, hon fick gå ut i skogen vilket kändes lagom efter gårdagens dressyrpass. Sedan kom en ponnyryttare och red träning med sina två ponnyer. Det blev lättare hoppning med fokus på avspändhet och lydnad. 

När de var klara så följde jag med Nisse till Sollefteå. Han behövde göra ett bankärende men eftersom han var förkyld ville han inte gå in. Jag tycker faktiskt att det är illa att man ska behöva åka 6 mil till närmaste bank som sen bara har öppet 3 timmar och 3 dagar i veckan! Känns som att det är i underkant för jag fick vänta i över en timme, förbi deras stängningstid, innan jag kunde göra ärendet som i sig tog kanske 4 minuter. Det var 21 före mig i kön och det tog en timme! Då hade de bara två kassor öppna, tänk om det hade varit på Ica vilket liv det hade varit!

Jag var less efter all väntan men gjorde några ärenden till innan vi åkte hem, köpte pizza och tog med hem så det var lättlagad mat i alla fall. Sen träffades jag och Linda i stallet och red ut i mörkret med Bea och Movie. Movie tyckte att det var väldigt spännande, Linda hade pannlampa och Beas öron, som är ganska långa redan i vanliga fall, skuggan såg ut som jättestora dinosaurier i pannlampans sken. Dessutom blev det extra spännande eftersom Doris följde med oss! Inte riktigt enligt plan men efter att hästarna tramsar lite vid grannarnas hönshus så vände hon och gick hem. Vi fick en tur med mycket trav och pigga hästar i mörkret!

Sen var jag förbi hos Lemonaden och Bob, gav kraftfoder och vattnade, innan jag ramlade ner i soffan. Borde verkligen ha bokfört eller gjort något annat vettigt men det fick vara. Får försöka få mer gjort i helgen, på alla plan! Men i helgen väntar även Ica-jobb så vi får väl se hur det går med det!

Clarinett tillbaka på gården efter skogsturen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0