Valborg!

Vädret igår blåst, regn och sol, mest samtidigt! Skönt att det nu är maj och vi borde slippa aprilväder?
 
Förutom att mocka lösdrift igår så började jag sätta stolpar på en av gräshagarna på gården, långt i från klart men i alla fall en början. Annars så är en ständig uppgift nu att slå ner hagstolpar som tryckts upp av tjälen, och plocka plast.
 
Eftersom det blåste igår så började jag att jobba hästarna från marken. Oskar longerade jag över hinder, han tycker ju att det är lite jobbigt med hinder och bommar men det går bättre och bättre. Chokladen fick gå galopprogrammet i lina och Grå jobbade jag i töm. Sedan skrittade jag ut Clarinett i skogen hemma för att se om det var blött, men det var mest fortfarande fruset. Tog Kayden sist med samma upplägg som dagen innan, först tömjobb och sedan uppsuttet skrittjobb.
 
Sedan middag, tillbaka och natta hästarna och så åkte jag och Nisse på majbrasa. Majbrasan var dock bara en väldigt stor eldkorg och när vi kom började alla åka därifrån. Men vi träffade lite folk, och hängde sedan på ett par vänner som skulle åka en sväng på skogen och titta efter djur. Vi såg orrar, tjäderspel, älgar och något som antingen var en rotvälta eller en stel älg. Sen blev det surr och bubbel några timmar hos dom innan vi kom hem igen.
 
Trött i dag men nu är det full fart som gäller igen!
 
Grå i töm! 
 
Här ser man det omväxlande vädret, sol på Grå och banan, men kolla på de mörka molnen!
 
Trött Clarinett när jag skulle rida igår!
 
Kayden!
 
Trassel-katten!
 
Och en väldigt dräktig Lemonad, tror ni att hon kommer att gå fem veckor till? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0