Unghästtest!

Alltså det är ju något speciellt med unghästtestet, en massa fina och välputsade unghästar som försöker göra sitt bästa! Så roligt att se varje år!
 
I dag har jag varit funktionär på unghästtestet, men innan det så hann jag med lite annat! Först på morgonen så red jag Zayats först som fick hoppa lite, hon börjar komma på vad det går ut på nu! Sen tog jag Kayden i töm innan jag åkte. Hade två lektioner på vägen, men den ena lektionen var mest sadelprovning då vi försökte hitta en sadel som passade ryttaren bättre än nuvarande. Inte helt lätt alla gånger!
 
Sen unghästtestet där jag var grindvakt, alltså stod med en grind som flyttades när hästarna skulle i väg plus öppna portarna, och så bar vi bort allt. Kom sedan hem till ett nästan bytt kök! Nytt köksgolv men då var det fortfarande lite kaos. Men när jag slängt i mig en fryspizza, haft besök av Cervins matte i stallet och nattat hästarna så var det färdigt och nästan som ett bytt kök!
 
Resten av kvällen tillbringades i Nisses stall, han skulle plocka av skorna på en ponny och jag mockade lite, sedan drog hans ston ut ur hagen så då blev det kvällspromenad också. Nu är jag sjukt trött! Har tittat på Lemonaden i kameran nästan varje timme i natt!
 
Ica i morgon, bara två arbetsdagar kvar nu innan fölsemester!
 
Från unghästtestet!
 
Tjock Lemonad äter kvällsmat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0