Tredje och sista kursdagen!

Tre intressanta och givande dagar är förbi och jag är på väg tillbaka till verkligheten!
 
Sitter på tåget nu på väg hem. Det har varit en jättebra kurs, intressant, lärorik och givande. Nu gäller det ju bara att räkna ut vad jag ska göra med det här och gå vidare. Hur jag ska lära mig mer och utvecklas och hur jag ska få in det i företaget. Sen känns den första funderingen nu om jag har några sadlar att rida mina hästar i efter att jag gått igenom sadlar och hästarna hemma? Vi har hittat så mycket fel på de sadlar vi kollat på så det känns som att det är fel på många sadlar, och sen detta om de passar hästarna, tillräckligt, bra. Ska bli intressant att gå igenom i alla fall!
 
I dag har vi tittat på hela ekipage. Först hästarna hur de ser ut, sedan gått igenom sadlarna de hästarna har och så red en ur gruppen och vi analyserade det. Vi hann bara två hästar, men vi diskuterade ju rätt mycket också!
 
Blev lite spännande när jag åkte sen, det är ju fredag den 13e i dag och jag har en viss erfarenhet av att kliva på fel tåg eller kliva av på fel station så tyckte inte innan att det var rätt dag att åka på egentligen... När jag skulle åka bussen från travbanan så var den sen, och knökfull så jag fick stå. Bussen blev under resan ännu mer sen då det var fel på en förr som var tvungen att stängas utifrån. Så jag började få lite panik men med en hållplats kvar, när chauffören var ute och fixade med dörrarna så sa en annan resenär åt mig att kliva av och gå till stationen för det var nära. Då hade jag 9 minuter till mitt tåg! Så jag sprang till stationen medmin jättestora och tunga ryggsäck och en väska i handen! Helt slut var jag när jag kom fram men jag hann fram innan tåget kom in på perrongen så var väldigt nöjd! Hade varit jobbigt att missat det tåget!
 
Nu längtar jag hem till mina hästar och hoppas på mycket tid för dom i helgen och mycket ridning, dock vet jag jag har mycket att göra... Men min kropp behöver lite ridning nu efter stillasittande i tre dagar, gåtdagens promenad, dagens springtur och en stenhård säng i stugan!
 
Första hästen var en 19årig skimmel med lite knepigt sadelläge!
 
Sen fortsatte vi med den hästen vi testade lite på igår
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0