Torsdag!

Ännu en dag med lite sommarkänsla, dock åkte vinterjackan på igen under kvällens lektioner, någon riktig värme är det inte än.
 
I dag var Wasabi först ut, red lite på banan men efter några långsidor i trav var hon trött och ointresserad. Hon är ju väldigt lite riden nu men man tycker ju att fokuset borde räcka lite längre! Men även Clarinett var trött i dag, stod och sov när jag gjorde i ordning henne så det var nog lämpligt med lite skritt i skogen. Även Chokladen fick gå rundan i skogen och uppförde sig som en riktig tanthäst! Sist ut Kayden som jag tog i töm, satte kapsonen på tränset och ledde honom i den. I tömjobbet märktes det att han inte är genomarbetad sista veckan, han bet sig fast och jag hade svårt att komma åt halsen men det släppte snabbt och jag kunde avsluta där jag ville.
 
Sen spaghetti och köttfärssås till mat och i väg på lektioner. Efter lektioner och nattning av hästarna blev det fika med årets första rabarberpaj och fullt hus. Nu har jag tre arbetsdagar kvar på Ica innan fölningssemester!
 
Trött Wasabi efter ridning!
 
Chokladen i skogen!
 
Och Chokladen i hagen efter!
 
Och en klotrund Lemonad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0