Syskonkärlek!

Igår blev det lite sol och värme efter regndagarna, jag hann som vanligt inte det jag ville men fick en dos inspiration i alla fall!
 
På morgonen tog jag Grå i töm innan jag packade in Chokladen i transporten (vilket lät enklare än det var, vi hade en viss diskussion om lastningen) och åkte på dressyrträning. Så skönt att bara behöva åka till Hammarstrand för att träna, och intressant med ny tränare!
 
Träningen var på det stall där Dajmen bor. Jag hann ju bara lasta ut Chokladen och börja borsta henne så hade de två upptäckt varandra, trots att Dajmen stod i en hage en bit i från stallplanen. Och sedan gnäggade de konstant till varandra, när jag red så stod Dajmen längst upp i sin hage och tittade, och Chokladen gnäggade nästan varje gång vi passerade utgången.
 
Förutom att Chokladen skrek efter Dajmen så var hon lite spänd och vimsig i början, mycket att titta på och vi åker ju så sällan i väg. Men när vi kom igång med träningen så gick det bra. Fick jobba henne lite annorlunda, och med lite annat fokus men hon blev fin och travade så jag knappt kunde sitta ner. Nu ska jag försöka hitta det här hemma och se hur det blir. Kändes i alla fall väldigt bra!
 
Såklart passade jag på att hälsa på Dajmen innan jag åkte hem. Hon nosade på mig upp och ner flera gånger, och tyckte nog att jag kunde stanna kvar där. Men vi åkte hem, köpte kraftfoder på vägen och när vi var hemma så red jag Aifa. Aifas bästa partytrick är att slingra sig ur jobbet genom att böja halsen, eller inte böja halsen, skjuta ut bogen och in bogen, ja ni fattar svår att få i ramen. Så fokus på det, mycket vändningar, åttor och bågar, och sen jobb med kort galopp. Kom dock inte överens med hennes sadel, får klura lite på det.
 
Sen middag, började sätta stolp i beteshagen som ska göras och sedan red jag och Linda ut, jag red Clarinett. Vi red ner till älven och det var så härlig försommarkänsla. Sen fortsatte jag med hagen en stund, har inte riktigt halva klar men en början i alla fall, innan nattning av hästarna.
 
Nu på morgonen har äntligen Nisses föl kommit, stoet hade gått över i 2.5 vecka så det var efterlängtat. En hingst blev det, igen, och rasen är nordsvensk. Får se om jag lyckas fota honom under dagen!
 
Chokladen efter träningen!
 
Clarinett nere vid älven! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0