Söndag!

Alltså tror ni inte att det blåste rejält i morse med? Jag blir tokig!
 
Så jag tog Kayden i töm, med facit i hand så var det bra för han hade dragit ur mig all energi innan vi ens kom upp till banan! Detta genom att prova allt! Att bitas, att stanna, att gå när man ska stå, och sista utmaningen var att stänga staketet på banan, tror att han hoppade ut tre gånger nedan jag höll på! Longerade sedan honom några varv innan jag satte på tömmarna och kunde börja tömköra. Han är som en jättestor bäbis och tonåring på samma gång! Sedan longerade jag även Szum lite innan jag åkte på jobbet!
 
Efter jobbet gick det snabbt att fixa mat och sen i väg till stallet. Hade två dressyrträningar med en tjej som hade med sig två ponnyer. Till min stora glädje hade det typ slutat att blåsa och det var riktigt trevligt att ha träning. Sedan red jag Chokladen, har beslutsångest om jag ska anmäla oss till en tävling här i närheten eller inte. Vi är inte alls i tillräckligt bra form, men vi behöver träna på att åka bort, på att tävla och på att rida program. Men det är ju inte heller gratis att tävla. Hade tänkt bestämma mig efter kvällens ridning, men jag vet fortfarande inte...
 
Sist så red jag Zayats lite i skogen ovanför gården. Det började med att vi skulle gå över ett enormt vattenfyllt dike, som en flod ungefär, i alla fall så upplevde Zayats det så. Egentligen var det en minidike med lite blöt lera. Vi tog oss över, kunde klättra lite i skogen och styra runt träd och stubbar, och sedan tillbaka igen. Fastnade vid samma dike, nu var hon trött och började veva med frambenet och ladda för att hoppa det enorma diket. Jag satt av och gick före, och hon hoppade över! Vi behöver träna lite på diken tror jag!
 
Nu ladda för måndag men med annat upplägg än vad mina måndagar brukar ha!
 
Kayden i töm i morse!
 
Zayats och jag blickar ut över utsikten från min "skog"! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0