Snart ledigt!

En dag kvar att jobba, sedan nästan tre veckors semester från Ica för fölvakning!
 
Igår började jag i stallet och med Cervin. Han fick göra förberedande uppsittningsövningar, så jag drog i stigbyglar, hoppade, viftade och klappade på honom. Sedan fick han stå vid pallen och jag klev upp så jag hängde på honom säkert fyra gånger. Han undrade nog vad jag höll på med, och tittade noga på mig, men tyckte inte att det var något att hetsa upp sig för! Sedan fick Chokladen gå galopprogrammet i lina.
 
Fick skjuts på jobbet av en kollega då bromsen på min bil låst sig, under tiden jag var på jobbet så blev bilen fixad och fick ny broms. Efter jobbet var vi flera som hade grejer inplanerat och vi var ganska stressade när vi hade kunder i butiken i mer än 20 minuter efter stängning! När vi väl kom ut från jobbet hade jag mindre än en timme till mina dressyrträningar skulle börja, men jag hann laga mat, äta och bära bort sista hindren!
 
Tre dressyrträningar hemma och sedan red jag och Clarinett ut en sväng i skogen och galopperade! Det som var kvar av kvällen gick åt till Nisses papper som skulle sorteras. Nu laddar jag för sista arbetsdagen innan ledigt!
 
Trött Cervin efter gårdagens jobb som dock mest var ansträngande för hjärnan!
 
Ute med Clarinett!
 
Efter ridningen fick Clarinett lite kraftfoder, men hon tyckte nog att det var för lite och gick in i garaget där jag höll på göra i ordning kraft till de andra. Totalt orädd! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0