Kristiflygare!

Inte känns det som att jag kommer vara utvilad efter den här semestern... 
 
Haft klockan på en gång i timmen i natt, men inga tecken på fölning. I kväll har hon varit lugnare och eftersom hon inte ser helt färdig ut än så sätter jag bara klockan på varannan timme i natt, är ju bra att få sova lite också så man orkar!
 
På morgonen tog jag Cervin och repeterade uppsittning, han fick även testa att gå med mig ståendes i stigbygeln, och att starta och stanna så. Det är verkligen bra förberedelse för att rida sen! Chokladen fick skritta rundan i skogen och sen åkte jag på lektioner. Lite roligt för jag hade en ny ryttare men på en ponny jag träffat tidigare, en ryttare som ridit för mig men på en ny ponny och en ryttare som red för mig för 10 år sedan (!!!) och som nu blivit medryttare på en av de hästar som går regelbundet för mig. Så mycket nytt i dag, men så roligt!
 
Gjorde sen tacopaj av gårdagens rester innan jag red Clarinett. Hon var riktigt fin, jag verkar vara i ett Flow med hästarna nu som går riktigt bra. Känns ologiskt då jag är sjukt stressad nu eftersom så mycket ligger på mig, både arbetsmässigt, med hästar men främst ekonomiskt, skulle behöva en trissvinst nu! Hästar brukar känna av sånt men just nu känns de riktigt fina, så kul!
 
Resten av kvällen gick åt till att jag fick hjälp att byta däck på en bil som förhoppningsvis ska säljas i morgon! Nu är jag helt slut! 
 
Lemonaden i morse, bilden är tagen från mitt sovrumsfönster! 
 
Innan a sittning från Chokladen. Känts som sommar i dag, inklusive åskoväder! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0