Klämdag och regndag!

Alltså det behövs ju regn men måste allt komma på samma gång?
 
Det regnade nästan hela dagen igår, bara ner eller mindre! Jag började dagen med att försöka sälja en av mina bilar som bara står, men det blev så att jag sålde en reservdel från den. Sedan åkte jag upp på Ica och handlade.
 
Planen var att löshoppa igår men när det bara vräkte ner regn så bestämde vi oss att flytta fram det till söndag, är inte roligt att stå ute i flera timmar och det blir bara irritation i stället för att det är roligt. Så efter att försökt vänta ut regnet så gjorde jag ett ryck med loppisen, eldade lite foderrester och papper. 
 
Sen fick några av hästarna jobba lite i regnet. Chokladen fick gå galopprogrammet i lina, Zayats longerade jag (hon har fått en ny hage med mer mat så jag tyckte hon behövde röra på sig) och så tömkörde jag Cervin. Han tömkörde jag även runt träden bredvid banan och styrningen fungerade ganska bra!
 
Någonstans däremellan kom det även två hästar, de ska vara här en dryg vecka medan ägarna är på semester, de var även här förra sommaren på samma sätt, en av hästarna ska även jobbas.
 
Gjorde mat och när hästarna skulle nattas vräkte drt ner regn fortfarande. Känns så meningslöst att fodra när hälften trampas ner i leran, några hästar var frusna så det blev till att sätta på täcken på dom. Jag var genomblöt när jag var klar! Ibland känns frimärken som en rimlig hobby!
 
Nu hoppas jag att det torkar upp snabbt, men det borde det göra, att vi får någon dag utan alltför mycket regn så vi hinner återhämta oss. I dag ska jag ha loppis, det ska bli spännande och något jag aldrig testat innan!
 
Clarinett och Grå. Hästarna är rätt skitiga just nu...
 
Cervin jobbar på runt träden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0