Första maj!

Som vanligt så hade jag stora planer i dag, och typ hälften gjort.... 
 
Planen var att ta en häst på morgonen, men jag var så trött att tiden rann i väg så det enda jag hann innan jag åkte på lektioner var att stolpar klart hagen jag började med igår. Nu fattas det tråd där och det hoppas jag att hinna med i veckan, sen fattas det ju gräs också... 
 
I väg och hade några lektioner, när jag kom hem laddade jag om med lite bokföring. Jag har en massa bokföring att fixa nu och eftersom jag är så trött på kvällarna så tyckte jag att det var bättre att göra det innan stallet. Bakade även en sockerkaka eftersom Nisse hade besök, och gjorde pizza som vi åt innan jag tog mig till stallet.
 
Väl i stallet så tog jag Wasabi i töm och red lite på Szum. För Zayats del är det dags att börja rida ut ensam, i dag passade jag på när Paula ändå skulle gå hem efter att ha filmat när Linda red. Då red jag med Paula en bit innan jag vände och red hem igen, det gick verkligen jättebra och eftersom det kändes som en för kort tur så red vi även en sväng på gården efter. Avslutade min kväll med att jobba Clarinett i töm.
 
Nu laddar jag för Ica i morgon, och för ytterligare en intensiv vecka. Nu känns det som att det bara blir mer och mer hektiskt framöver!
 
Zayats på väg tillbaka till gården! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0