Första kursdagen!

Alltså det var ju evigheter sedan jag var på resa sist och på kurs, jag har verkligen saknat att åka på kurs under pandemin! Men nu är jag här och har haft en riktigt bra dag!
 
Kom till Skövde tidigt i morse, sovit lite på tåget men det blev ju inte så många timmar och inte så sammanhängande. Tåget var försenat, såklart, men jag lyckades ändå hinna med min anslutande buss. Tyckte att jag gjorde det bra som hann byra från tåg till buss på en okänd station på mindre än 10 minuter!
 
Sen har det varit kurs hela dagen! Vi är på Axevalla travbana och i dag har det varit mest teoretiskt. Har gått igenom hur en sadel är uppbyggd, in i detalj, och hur man kan hitta felaktigheter och detektera. Mycket intressant! Jag bor kvar på travbanan i en stuga, fick åka med en annan kursdeltagare och handla lite i Skara. Det var tur för det ösregnade så jag var inte så sugen på att gå in till byn som är någon kilometer härifrån, kanske blir i morgon i stället. Kvällen har jag tillbringat med att räkna ihop mina körda mil förra året (ja jag måste tydligen jobba) och gått en promenad på stallområdet på travbanan, jag bor verkligen på travbanan för själva banan är typ 30 meter från stugan!
 
Nu ska jag sätta igång en film på telefonen och ladda för ny dag imorgon. Det är verkligen intressant med sadlar, men väldigt svårt!
 
Framme på Axevalla!
 
Från föreläsningen!
 
Massor av sadlar har vi tittat på, mest de som har olika fel!
 
Test om bommen är hel på sadeln!
 
Utsikt från min stuga! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0