Fölvakning!

Nu är fölvak ingen på gång på allvar, Lemonaden har vandrat mycket i kväll så nu blir det att ha koll på henne. Även Nisse har ett sto som var beräknad för 1,5 vecka sedan som också verkar vara på gång. Spännande är det!
 
I morse regnade det, det behövs verkligen regn men oavsett så är regn blött och jag ägnade förmiddagen åt att plocka ihop grejer till loppisen som jag ska ha på lördag. Jäklar vad grejer som finns! Hittade en råkostrivare, ett fint bakbord och ännu mer porslin och kaffeservis i dag! Hur många kaffeservis kan man ha i samma hus? 
 
När regnet dragit förbi så tog jag Wasabi i töm och red Szum. Sen hade Nisse och hans son köpt med sig mat så det blev lunchpaus och lite vila. Nästa ryck i stallet så red jag Grå. Kommer ni ihåg att jag hade en aha-upplevelse med henne i fredags när jag sadlade lite för långt bak? Det fungerade även i dag, så fin att rida!!!
 
Sedan kom Linda och vi Red Juliette och Zayats upp i skogen så de fick klättra lite och sedan avslutade vi med att ta Kayden. Jag tog han lite i töm först och sedan red Linda! Jag ville se hur han såg ut och höra vad Linda tyckte och kände. Linda är ju en decimeter längre än mig, gillar stora hästar och är 15 år yngre, hon kanske skulle ha en annan känsla av honom? Men det var lika och samma, han känns stum och stel (vilket han inte är, han ser så mjuk och smidig ut i hagen och är inte spänd i musklerna), svår i munnen då han inte följer tygeln och i allmänhet går emot och håller sig. Han är ju inte dum när vi rider men känslan är att han är avvaktande, vaksam och inte riktigt med, som att han går och väntar på att man ska visa sig svag, eller att han smälla i väg. Jag saknar lösgjordheten, följsamheten och känslan av att vi samarbetar och gör det här tillsammans! Vet inte om jag blev något klokare i kväll men vi fortsätter jobba på! 
 
När hästarna var nattade så blev det tacos, och jag behövde inte göra något utan Nisses son fixade allt! Lyxigt! Nu ska jag försöka ha koll på Lemonaden i natt så får vi se, är någon timme nu som det är mörkt annars räcker det ju att titta i kameran så jag slipper kliva upp och gå till fönstret!
 
Nisses katt Holger äger köket!
 
Loppisgrejer!
 
Wasabi!
 
Uppför backarna och genom buskarna med Zayats!
 
Kayden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0