17:e maj!

Norges nationaldag och äntligen en dag utan blåst!
 
Jag började med att fixa lite med hagar, någon tråd hade gått på natten när det hade blåst hö under tråden som hästarna hade jagat. Sen när jag började med hästarna så var Cervin först ut, provade ett träns och sedan tog jag upp honom på banan och longerade lite. Finns ju lite att jobba med i longeringen men han var fokuserad och känns lyhörd. Sen tog jag Wasabi i töm, hon var lite seg och fick avsluta med att styra runt träd utanför banan.
 
Red dressyr på Chokladen och det kändes ganska bra. Sen tog jag tag i Kayden igen. Satte på kapson, för att bli starkare om han reser sig, och tog honom direkt från hagen till banan, dvs inte ner till stallet för pyssel emellan. Det gick väldigt bra och jag longerade honom lite. Får se om den känslan håller i sig, jag hoppas på det!
 
Sen matpaus med lax och pressad potatis, och efter det tillbaka i stallet och red Zayats. Vi red en sväng i skogen, något längre denna gång och det läskiga diket förra gången hade torkat upp så hon såg det inte ens. Sedan i väg på ett par lektioner och när jag kom tillbaka till stallet var Linda där och vi hjälptes åt att natta och flytta mina brudar till en ny hage. Så skönt att börja få bort dom från vinterhagarna som nu är blöta och leriga. Avslutade kvällen med fika! Nu ny dag och sol!
 
Bea och Lemonaden trötta igår, Lemonaden syns knappt i höet!
 
Cervin provar träns!
 
Cervin på banan och longeras!
 
Kayden med kapsonen!
 
Innan avsittning från Zayats!
 
Roligt med ny hage! Grå och Wasabi!
 
Clarinett tyckte att de kunde äta i stället för att springa runt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0