Vårtecken och bakslag!

Känns som vår, men i helgen kommer bakslaget tydligen! Snö och minusgrader nästa vecka!
 
Jag började lite doft igår med att mocka hos flickorna. Sedan tog jag Wasabi i töm, det var så halt på väg ner till stallet så jag gjorde i ordning henne vid hagen. Det gjorde jag med Oskar också, men han kunde inte stå still! Däremot gick det bra att rida, han fick trava över en bom (han tycker att bommar är lite jobbiga så vi började med en bom) och testa lite sidvärts.
 
Sen hade det tinat igenom isen och jag red Zayats på slingan med lite galoppfattningar. Under tiden vi red kom traktorn och körde ut balar, det tog lite av Zayats fokus, men det var ju samma med mig -jag var ju också lite ofokuserad. När vi ridit, balarna var ute och vi hade surrat lite så red jag även Grå. Hon började lite surmulet men var riktigt framåt och på innan vi var klara.
 
Värmde köttfärssoppa som jag hittade i frysen till mat och sen i väg på ett par lektioner. Putsade av grejerna och nattade hästarna med hjälp av Linda när jag kom tillbaka. Min katt Baloo är dålig så mycket tid gick åt till honom igår, han är förstoppad som det verkar, och en del tid till att svara på mail på annonsen jag lagt ut på Dajmen. Kvällen avslutades med surr i Nisses stall. Nu ny dag, nya tag!
 
Beai hagen i dag, skickade den här bilden till Linda igprså hon skulle se hur smutsig hon var. När jag kom på kvällen var Bea återigen borstad och blank!
 
Zayats på slingan!
 
Vårtecken! Där nere på en liten, liten yta har ridbanan tinat fram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0