Våffeldagen!

Våffeldagen och uppladdning för storm, men mest en skitdag på jobbet!
 
I morse hade jag sådan beslutsångest om vilka hästar som skulle ridas eftersom jag misstänkte att det inte skulle bli någon ridning efter jobbet. Till slut blev det Szum och Clarinett som fick gå varsitt ganska lugnt pass på banan där det var snö, mjuk is, hårdare is och vatten i en salig blandning. Szum gillade det inte, egentligen inte Clarinett heller men hon protesterade inte lika högljutt!
 
På jobbet blev det en riktig skitdag. Lastbilen med våra varor hade gått sönder och i stället för att komma vid 11.00-11.30 så var den hos oss 17.45, alltså en kvart före stängning! Vi har hela dagen gått förklara för kunder och väntat för att sen få jättestressigt sista stunden och stanna efter. Jag stannade bara så frysvarorna kom upp, men det gjorde ändå att jag inte var hemma förrän 19.00. Nu väntar ju en jobbig dag i morgon med, alla varor kvar att packa upp och de kunder som inte kunnat handla visa varor i dag kommer ju komma i morgon också.
 
När jag kom hem gjorde jag våfflor till mat och blev givetvis jättemätt. Men eftersom det blåste rejält så blev det ingen ridning utan nattade hästar och lagade hagar. Mina provisoriska lagningar i vintras har inte hållit så bra i den snabba avtiningen och blåsten. 
 
Nu hoppas vi att allt är helt i morgon, att hagarna står upp och att hästarna inte blåst bort!
 
På väg ner från banan med Clarinett på förmiddagen. Oskar vilar på maten!
 
Lugnet före stormen, trötta flickor! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0