Snabbtining!

Nu tinar snön fort, kanske lite väl fort för min del! Jag vill visserligen ha vår, men inte en massa is och hårt, då har jag hellre snö och ljust!
 
Jag började i stallet, och med Dajmen som jag har en ny plan med. Longerade henne på banan och gick sedan ett varv med henne på spåret bredvid banan. Ungefär så långt fungerade min plan, sen var tanken att jag skulle stå i stigbygeln på spåret men pallen jag hade tagit med sjönk i snön! Blev mycket träning på att stå still vid pallen innan jag lyckades ta mig upp, när jag kom upp i stigbygeln så började vi gå och det gick fortare och fortare. Ville göra halt men hon spände till i stället, gjorde inget men jag tappade balansen och ramlade ner i snön, en del av min plan var att det var mjuk snö att landa i. Tillbaka till pallen, klev upp i stigbygeln igen och gick nu åt andra hållet. Mycket lugnare, gjorde flera halter och kunde även sätta mig i sadeln. Kanske kan min plan fungera ändå? Målet är att rida runt på spåret.
 
Sen red jag Clarinett upp i skogen, där är det rejält mycket snö att pulsa i! Fika och tittade på Rollcats gångartsprov innan jag åkte på jobbet. Efter jobbet och mat så tog jag Szum i töm. Min ork räckte inte riktigt och eftersom det även blåste så var nog töm lämpligt, speciellt som det visade sig att Szum var på sitt jobbigaste humör! När jag var klar i stallet så hjälpte jag Nisse att betäcka ett par hingstar till premiering. Nu sova, mycket på agendan i morgon!
 
Dajmen kollar efter sin kompis som ropar i hagen
 
Försökte visa på bild hur mycket snö det är i skogen men lyc inte riktigt med det! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0