Sjukdag!

Sällan jag är sjuk, och ännu mer sällan jag är så sjuk att jag inte kan jobba. Innan coronan och innan mitt armbrott så hade jag under 10 sjukdagar på närmare 20 år... Men i dag hände det!
 
Redan igår kväll kände jag mig lite snorig och had lite ont i halsen, hade hoppats att det skulle försvinna under natten men det satt kvar i morse. Det första som hände i morse var att Nisses ston var ute och stod utanför stallet så vi gick direkt ner och släppte in som. Och bara av det var jag knäckt, så jag ringde och sjukanmälde mig, och fick då veta att det redan var för lite folk och fanns inga vikarier. Det är ju inte vad man vill höra när man för en gångs skull är sjuk.
 
Åkte och fixade morgonstöket med mina hästar, åt två rostmackor och sen sov jag någon timme till. Hade nog feber för jag var inte så pigg! Nisse som fyllde år i dag fick besök och jag blev lite piggare efter att ha sovit så kunde vara uppe sen. Jag fixade lite med Nisses papper, satte in kvitton och verifikationer i pärmar och sånt. Men sen på eftermiddagen var jag så pass mycket piggare att jag blev rastlös så då fick det bli en sväng till stallet igen. Tog Grå i töm och det var ju ett väldigt lugnt jobb för min del men tillsammans med att dra ut lite vatten så var det precis vad jag orkade med!
 
Nisse fixade middag och sen kom Linda och grattade och fikade smörgåstårta. Avslutade med att natta hästarna och nu hoppas jag på att jag är piggare i morgon! 
 
Oskar ligger och äter, bästa sättet att slappa? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0