Onsdag!

Piggare i dag men inte riktigt pigg än!
 
Gjort ett ryck i stallet och med mina egna hästar i dag, kändes som att det behövdes. Först longerade jag Wasabi, hon har haft ett par veckor ledigt men nu är det dags att börja jobba igen. Sen red jag Grå och hon var konstig i dag, hon är ju en konstig häst även i vanliga fall men i dag var hon ännu konstigare! Höll på ramla av också men höll mig kvar!
 
Red äntligen Clarinett efter träningen, fick inte alls till formen lika bra som i lördags men galoppen var riktigt fin i dag. Men det var riktigt svårt att hitta känslan sen träningen, vi måste träna mer! Sista hästen att rida var Chokladen som fick gå på slingan. Det har blåst kallt o dag, som jag tycker ett typiskt vårväder!
 
Var i väg och hade en lektion i grannbyn och i dag var det Nisses tur att vara sjuk och dålig så när jag kom tillbaka från lektionen så lagade jag en hage åt honom och släppte dit stona. Jag gjorde även mat innan jag och Linda träffades i stallet. Linda longerade sin nya häst och jag jobbade Szum i töm. Sen nattning av hästar och nu sova!
 
Wasabi i linan!
 
Chokladen på slingan!
 
Lite sol i dag med men inte så varmt som förut i veckan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0