Mer sjukstuga!

Sjukstugan hos oss fortsätter men jag är glad att jag nu är piggast av oss! Även om det ju blivit lite extra jobb när jag även matat Nisses djur.
 
I morse var det först mockning och spåning av lösdrifter som gällde innan jag började med hästarna. Oskar först ut i töm och i dag var vi sams! Han testade lite gränser från början men gav sig snabbt och jobbade på bra. Även Dajmen fick gå i töm och så joggade jag Clarinett lite lugnt på slingan.
 
Sen fick Zayats besök, hon är ju till salu och i dag var en tjej här och tittade och provred. Zayats var nog lite spänd över situationen och besöket, och av ny en ryttare, och gick ju inte alls lika bra som vanligt. Men både hon och jag är ju en erfarenhet rikare och jag vet vad jag ska jobba med till nästa gång.
 
Åkte i väg och tömkörde en ponny, dennes ryttare hade ramlat och gjort illa en hand så det fick bli tömjobb i dag. Sen lite paus innan jag och Linda träffades i stallet för att rida. Jag red Szum som var på sitt tråkigasre humör, han började med att försöka bita mig när jag skulle sitta upp! Har bestämt mig för att försöka sälja honom igen men jag måste nog rida honom lite mer innan dess! Sen nattning av hästar och hjälpte Nisse att mata och natta sina djur. Nu ladda för jobbhelg!
 
Oskar i töm, visst är han fin?
 
Och Dajmen!
 
Och Szum på kvällen!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0