Mello-kväll!

Vilket vårvinterväder vi har! Jag tycker att det varit många soltimmar i vinter, och mars har ju varit jättefin! I morse lite kallare, -10 grader, men ändå plusgrader på dagen, det är verkligen helt fantastiskt trots att jag varit på jobbet mest hela dagen!
 
Hann i alla fall se solen lite i morse när jag jobbade Oskar i töm, vi börjar bli överens i det jobbet så nu är det dags att rida framöver! På jobbet var det lugna gatan, finväder och skidor på tv -då har ingen tid att handla!
 
Efter jobbet så stekte jag hamburgare till middag, och sen till stallet och jag hann rida Zayats innan mörkret, också helt fantastiskt! Red på slingan, bara att försöka hitta tillbaka förtroendet igen i ridningen efter provridningen. Jag insåg på provridningen att Zayats är känsligare än jag trodde, och då har jag ändå behandlat henne som en känslig häst mina damer är ju också rätt känsliga så det gör sig ju rätt naturligt. Men något att ha i bakhuvudet i dag lugnt pass där hon var lite ofokuserad men inte gjorde något egentligen.
 
Den natta hästarna och snabbt byta om för att åka till Linda och mellokväll. En från jobbet var också där, tanken var vinkväll men det blev i slutändan bara Linda som drack något glas vin, men vi andra jobbar ju också i morgon, så väldigt lugnt. Jag blev toktrött så det blev inte så sent för mig, nu ska jag sova och ladda om för jobb i morgon!
 
Oskar i töm i morse! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0