Måndag!

Nästan lite vårkänsla i luften, plusgrader och man kan rida i ridbyxor i stället för vinterbyxor!
 
Jag tömkörde Dajmen på morgonen igår, lite trav på banan och sen gick vi ett varv runt spåret bredvid banan. När jag kom hem från jobbet så höll Nisse på att köra ut balar till dina hästar med häst, balen han höll på med hade tippat av så hjälpte honom med drt innan jag gick in och gjorde mat. Jag han äta innan han hade gjort klart och nattat sina, men vi hann i alla fall träffas innan jag åkte till mitt stall!
 
Red lite dressyr med Chokladen. Har paddlat min sadel för att jag ska sitta bättre, det blev också mycket bättre men jag är rädd för att få skav eller blåmärken av paddarna nu för det blev en kant.... Behöver verkligen en (två...) ny sadel! Jag körde också in en bal till en hage men jag tog bilen, tappade dock nummerskylten... Vi behöver även en traktor!
 
Seg morgon då jag försökt följa kriget lite, det är overkligt men verkligt, otäckt och skrämmande, men intressant att följa. Men jag undrar hur mycket av det jag läser som är sanningen?
 
Vi följer också Rollcat på bruksprovet, han visades i fjol och blev godkänd men visas om i år med förhoppningen om att bli premierad. Rollcat är ju uppdödd av Nisse och gick med Wasabi på fölbete för snart 5 år sedan! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0