Jäkla tandläkare!

Härlig förmiddag med sol och hästar, mindre trevlig eftermiddag med tandläkarbesök...
 
Jag stökade lite i morse med mockning av lösdrifter och gjorde klart det sista för hästen som skulle komma. Tänkte rida medan jag väntade men det var lite för lite tid så satte mig bland sadlarna i gästhuset och läste om Ukraina-kriget. Då fick jag ett mess, på en liten svart ponny i min hage! Ponnyn som skulle komma var redan här och jag hade inte hört något! Det är alltså den ponnyn dom jag har tömkört och suttit på några gånger sista veckorna, han är åkt på men ska vara här för att bli mer riden och utbildad. Han heter Oskar och är en ardennerkorsning, han blir 4 år i år men är född i typ december så är ju som en treåring. Ska bli roligt att kunna jobba lite mer med honom då han verkar vara cool, trevlig och lättsam av det jag märkt hittills när jag jobbat honom.
 
När Oskars ägare åkt hem så kom Linda, hon hjälpte mig att filma och fota Zayats. Zayats var pigg och glad, och ganska intresserad av Oskar som sprang i hagen, men det blev bra bilder och filmer. Sen red vi ut i skogen med Chokladen och Bea. Min plan var egentligen att Chokladen skulle trimma dressyr eftersom jag vill ha henne på träning på lördag, och att Grå skulle få gå ut men tiden täckte inte och då fick det bli så här. Men bra jobb för Chokladen att pulsa lite snö och hon var nästan lite busig!
 
Sen fika, ombyte och till tandläkaren. Jag verkligen hatar att gå till tandläkaren, och då speciellt borra. Men det är ju inte så konstigt egentligen, i dag fick jag tre bedövningsprutor och ändå tog det inte riktigt utan ilade när hon borrade! Är det konstigt att man tycker att det är sjukt obehagligt? Dessutom har jag haft huvudvärk sen jag var där och varit trött, matt och förvirrad. Nu hoppas jag att det dröjer till nästa gång!
 
Gjorde ärenden som att hämta ut medicin, köpa häst mat, människomat och spån, sen hade jag en lektion på väg hem. Tillbaka igen så nattade jag hästarna och när jag kom hem var Linda där, vi skulle kolla på en digital foderföreläsning men jag hade inte föranmält så det sket sig. Vi åt gott i alla fall, potatisgratäng och grillad kyckling, och surrade en massa. Nu ska jag sova och hoppas på att må bättre i morgon, jäkla tandläkare!
 
Baloo gjorde mig sällskap när jag väntade på Oskar! 
 
Liten Oskar i en hage med galet mycket snö!
 
Zayats på banan, hon ville gärna ha koll på Oskar! 
 
Så gullig och glad häst!
 
Här en trött Zayats innan avsittning! 
 
 
Från turen i skogen, Chokladens öron och Beas rumpa. Men ser ni vad mycket snö det är?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0