Häst-tisdag!

Haft en bra häst dag med fantastiskt väder! Funderade i morse, när det ändå var - 7 grader, hur mycket kläder jag skulle behöva. Är glad att jag valde ridbyxor och utan långkalsonger, men jag hade klarat mig utan yllesockar...
 
Efter mockning av en lösdrift så började jag rida. Först ut Clarinett som var uppenbart missnöjd med något, hon var bitvis otroligt fin men däremellan mycket småtjafs som tvärstopp, klia sig, ruska på huvudet, sprätta runt och vara rädd för grejer. Hon var varm under täcket när jag tog in henne och blev snabbt svettig så jag misstänkte att hon var för varm så efter ridningen fick hon gå ut i hagen utan täcke och hon har rullat sig ett oräkneligt antal gånger... Nu i kväll åkte täcket på igen dock. 
 
Sen red jag Wasabi som jag ju inte suttit på sen nästan tre veckor, man kan ju tro att hon skulle vara pigg och busig men hon var lite loj och seg. Men vi travade runt några varv utan större tjafs och utan något utåtagerande och stök, det får man ju ändå vara nöjd med. Red sen Oskar på det upptrampade spåret bredvid banan. Testade lite trav och han var så duktig. Zayats red jag på banan och hon fick gå sidvärts i trav och blev trött i huvudet snabbt. Sist ut var Chokladen som fick jobba i töm med fokus på att skjuta på med bakbenen.
 
Sen fixade jag ihop en middag med rester innan jag åkte och hade ett par lektioner. När jag kom hem så putsade jag av alla grejer som jag använt i dag och som jag inte hunnit med, och så nattning av hästarna. Blev inte så mycket mer gjort sen, nu när Nisse är sjuk och vi inte har någon tv så blir det väldigt tidiga kvällar, jag är ju typ alltid trött så mig gör det inget.
 
Svettig Clarinett efter ridning. 
 
Och så skönt att få rulla sig i höet sen utan täcke!
 
Wasabi efter ridningen!
 
Oskar ute på spåret!
 
Zayats efter avsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0