Halvfart!

Såklart fortfarande inte frisk, men piggare än i måndags i alla fall! Gick lite på halvfart igår och idag hoppas jag orka med mina egna hästar lite också som fått stå tillbaka när jag inte haft tid och ork.
 
Igår började jag med att mocka och spåna flickornas lösdrift. Sen tömkörde jag Oskar, och jag var helt slut efter! Vi diskuterade ganska mycket om vikten av att gå framåt, han är väldigt bekväm och har kommit på att man kan vända och snurra när det blir jobbigt. Får jobba vidare med det, vill att han ska hitta lite bjudning och ta drivningen innan jag rider, för det är ju svårare att få till från ryggen.
 
Sedan åkte jag och hämtade en häst som Linda lånat för att rida lite. Bea ska ju ha mammaledigt nu, hästen har bott här tidigare och kände sig hemma direkt. Pysslade lite på gården medan jag såg att allt var lugnt och sen red jag Zayats på slingan. Hon var superpigg och lättsam att rida för mig som inte var lika pigg. 
 
Sen mat, upp på byn och tankade (22,70 kr/litern, det här är inte okej! En sak om det bara var kriget, men det mesta är ju skatt, och det blir ju bara mer skatt ju mer det höjs! Regeringen måste vakna och göra något NU!!!) och sen lite fika innan jag åkte på lektioner. Sen var den dagen förbi! Nu ny dag med förhoppningsvis mer energi!
 
Lemonaden! Spåning och med dräktighetsmagen men så fin!
 
Och Bea! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0