Första grillningen!

Såklart var jag inte bra i ryggen igår, även om det kändes så direkt på morgonen. 
 
Bestämde mig för att köra lite på halvfart och longerade tre av hästarna. För att göra det lite roligare så hade jag travbommar och ett litet hinder. Zayats gjorde det lätt, Oskar tyckte att det var både jobbigt och svårt men försökte och kämpade på. Wasabi tyckte att det var lekstuga och jättekul, hon studsade och bockade så hon var löddrig mellan bakbenen efter. Sen skrittade jag ut en sväng med Clarinett i snön så även hon fick jobba lite.
 
Nisse är sämre igen så jag fick mata hans djur, kalvar, höns och grisar också innan jag drog igång med årets första grillning. Det gick sådär att grilla, fick inte riktigt bra glöd och nu kommer jag nog vänta ett tag till nästa gång!
 
När vi ätit åkte jag och hade en lektion och sen till stallet där Linda hjälpte mig dra in en bal med bilen till de dräktiga brudarnas hage, och sen nattade vi hästarna. Linda var här en sväng och drack kaffe. Jag har fortfarande ont i ryggen men det går bättre att gå än i fredags, värst är att kliva upp efter att jag har suttit, speciellt kliva ut ur bilen... Blir intressant att se vad jag kan få till i dag!
 
Wasabi longeras!
 
 
 
Galopp!
 
Hopp! Svårt att ta Bea hoppbilder när man longerar samtidigt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0