Fettisdagen!

Vårväder ute i dag, plusgrader och kallblåst!
 
Jag gjorde lite nytta på förmiddagen med att mocka hos flickorna och sen förbereda en hage för en ankommande häst. Sen red jag Zayats, vi red upp i skogen igen alldeles ensamma! Inte lika kaxig i dag, men så var skogen även full av älgspår, men gick när jag bad henne och vi red en längre bit i dag, uppför hela jobbiga backen och sen ner igen. När vi kom ned på gården gick energin helt ur henne och hon blev helt tom, jag ledde henne sista biten fram till stallet. Misstänker att hon är trött även i morgon så det blir vila då!
 
Sen åkte jag och Nisse upp på byn och åt lunch! Vi stannade visserligen på vägen och rastade några hundar som Nisse tagit på sig att göra. Efter att ha ätit alldeles för mycket såvar vi på Ica och tog ut ett paket och köpte semlor. När jag hade laddat om så gjorde jag nästa ryck i stallet. Red Chokladen på slingan, det var lite för mjukt i snön så underlaget blev lite ojämnt men ändå helt okej. På väg till hagen blev Chokladen rädd för något och sprang omkull mig, fattar inte att jag ska bli omkull sprungen hela tiden! Hände ju i Nisses hästhage i helgen med, jag lyckas jämt. Fick i alla fall ont i kroppen och framförallt nacken, blir intressant att kliva upp i morgon.
 
Men inte mer ont än att jag kunde rida dressyr med Grå och Clarinett. Grå var inte riktigt på hugget i dag, och Clarinett försökte lura mig att det inte gick galoppera i dag för underlaget, samma problem här att snön var lite mjuk så underlaget blev olika hårt överallt. Men när hon minuten senare låtsas bli rädd för något och försökte dra i väg så blev jag arg. Kan man kastas sig i väg i galopp så kan man även jobba i galopp! Så sen blev det mycket galoppjobb och hon var jättefin, och blev ganska svettig men det kan hon faktiskt behöva!
 
Såklart blev det en semla till kvällsfika och jag tittade på Rollcats hoppning i dag i efterhand, han sköter sig självklart bra! I morgon ny dag, nya utmaningar och jag ska försöka låta bli att bli påsprungen!
 
Jag och Chokladen på väg mot solnedgången! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0