Beslutsångest!

Kallt på morgonen, sol och plusgrader på dagarna, nu är det verkligen vårvinter!
 
Igår var det - 13 grader på morgonen, i dag ännu lite kallare. Trögt att komma ut men igår hade jag inget val då jag började klockan 8.00 på jobbet. Efter jobbet och mat så longerade jag Oskar, det är ju mycket nytt för honom nu med nya rutiner och nytt ställe men han är cool. I longering en så tycker han att höger varv är jobbigt så vi kämpade på lite där, vänster går som en dans!
 
Jag hade beslutsångest hela eftermiddagen om vilken häst som ska få gå dagens träning bestämde mig till slut för Clarinett och red därför henne igår kväll. Ångrade mig lite när jag red för hon känns väldigt dryg och bekväm just nu, jag kommer att få jobba men å andra sidan så behöver vi nog en träning! Hoppas bara att det inte är som förra gången då jag höll på att åka av tre gånger!
 
Nu ska jag dra igång allt som ska göras innan jag åker på träning! Håll tummarna att grejerna håller, väglaget är bra och att Clarinett sköter sig!
 
Bensinpriset är verkligen galet nu! Känns som att jag nog inte kommer att ha råd att åka på träning framöver, inte för att jag kommer i väg så ofta nu heller. Men 21.14 kr/litern är galet och sen tillsatserna kom i bensinen så drar min bil nästan 1,4 liter/mil!!!
 
Alltså är han inte jättesöt? Oskar efter jobb igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0