Sommarvärme!

En riktig sommardag fick vi igår med sol och värme! Mitt mål för dagen var att få ut ett gäng hästar på bete och minska mängden hästar hemma.
 
Jag red Szum på förmiddagen, han kändes ganska bra men det är ju för mycket häst för mig. Jag orkar inte håla om honom tillräckligt i galoppen så tappar den hela tiden. Sen red jag ner Clarinett, med Grå som handhäst, till betet i skogen. Jag har tre beten i skogen och nu har vi släppt dom på det som ligger närmast. Linda kom och hämtade mig och sedan red hon ner Juliette medan jag ledde ner Chokladen och Wasabi. De galopperade som galningar runt i hagen men kommer nog mest äta sen.
 
Fixade lite med den hagen jag gick runt i söndags, drog kabel till aggregatet och sånt innan jag gjorde fläskpannkaka till mat och i väg på två lektioner. Tillbaka från lektionerna så träffades jag och Linda i stallet igen, nu för att leda bort Bea, Lemonaden och fölungen på bete! Det gick jättebra att gå med dom och nu är de på gröngräs! Krånglade en stund med att få igång kameran där så vi kan ha koll på Bea. Fick inte till det men gör ett nytt försök i dag. Nackdelen med den hagen är att det är svårare att ha koll på Bea, men Paula med familj bor precis bredvid så de kommer säkert att ha lite koll när de är hemma. Vi tror att det är ett tag kvar på Bea, hon har gått en vecka över tiden i dag men har inte gjort något juver än.
 
Nu ny dag, nytt att göra! Det tar liksom aldrig slut...
 
Kattungen Doris fick vara ute en sväng och upptäcka världen, väldigt spännande med myror och fåglar!
 
 
Wasabi och Chokladen väntar på att få gå ner till betet!
 
Full fart när vi släppte dom!
 
Juliette och Grå!
 
På kvällen var det lugnt och stilla i hagen!
 
Lemonaden och Bea kollar in sin hage! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0