Pingstdagen!

Regn fritt i dag med, men blåst... Känner mig lite gnällig som aldrig är nöjd med vädret!
 
I morse flyttade jag över Szum och Juliette till en ny gräshage och sedan red jag ut Zayats i skogen innan även hon fick en ny hage, en lite roligare hage än den hon hade. Sedan åt jag pizzarester till väldigt tidig lunch.
 
Hann gå runt en beteshage också innan de kom och hämtade Aifa med kompis, Aifas ägare red en hoppträning innan de åkte hem. Öppnade upp så de två dräktiga brudarna får gå på lite större, och lite mer gräs på dagtid. På nätterna får de fortsätta vara i sin mindre hage med kameran.
 
Red ut Clarinett och spanade in nästa bete, det har växt bra och förhoppningsvis kan jag fixa den hagen i morgon. Fick hämtmat till middag, friterad kyckling, och sen var det dags för Szum att provrida igen, samma ryttare som sist. Gick bra även denna gång, han har skött sig nästan för bra, hade ju varit bra om han visat någon av sina sämre sidor. Just nu framstår han nästan som ett jesusbarn och det är han ju inte...
 
Red Chokladen, som känns väldigt fin efter träningen, nattade hästar och hjälpt Nisse med pappersjobb. Nu duscha och sen försöka sova någon timme i taget, fölvak och kattunge ger inte någon vila direkt!
 
Först två bilder från igår som inte gick ladda upp då!
 
Cervin innan gårdagens ridning!
 
Och en väldigt tjock Lemonad!
 
 Dagens bilder :
 
Juliette och Szum i ny hage! 
 
Sommar! Från Clarinetts tur! 
 
Och där gick det inte att ladda upp fler bilder, blogg.se har fungerat bra ganska länge nu men det verkar som att det jävlas igen nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0