Midsommarkaos!

Midsommarveckan fortskrider och det är kaos på jobbet, i dag extra då det hade gått säkringar, var strömlöst och varna kylar där i morse. Så glad att jag kunde glida in mitt i dagen när allt fungerade igen!
 
På förmiddagen så tog jag Movie i töm och red Kayden. Med Kayden har jag nu kommit dit att jag kan behålla den låga formen och avspänd geten även på raka spår i trav, och börjar få lite mer tryck i honom. Innan jag åkte till jobbet hann jag även hjälpa Nisse att ta in ett gäng hästar.
 
Efter jobbet så hämtade jag upp mina sommardäck och lämnade bilen hos grannpojken som bytte dom medan jag red. Jag är alltid sen med att byta till sommardäck, och det har hänt att jag varit ännu senare än i år. Såklart inte så bra, men årets vinterdäck ska inte användas någon fler vinter oavsett.
 
Medan bilen fick nya däck så red jag ut Cervin. Vi red en lite längre sväng än denna gång, inte lång sväng men längre, och han var såklart jätteduktig! Sen nattning av hästarna, och jag hjälpte sen Nisse att försöka betäcka en häst. Nu ladda för morgondagen och en av årets största säljdagar på jobbet!
 
Kayden!
 
Alltså denna utsikt! Cervin i skogen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0