Juni!

Jag tyckte att maj bjöd på ganska tråkigt väder även om det ju givetvis var några fina dagar, men mars var ju fin och delar av april. Men nu är det sommarmånad och nu vill jag faktiskt ha lite värme och sol. Så sjukt less på regn och lera nu! Hur länge ska det regna?
 
Regnat till och från hela dagen, jag har försökt rida mellan skurarna och det har väl gått sådär, har i alla fall ett par omgångar blöta kläder att torka nu! I morse var jag lite brydd på Juliette, fick för mig att hon inte var riktigt pigg och ringde både Linda och Paula som kom dit båda två. Efter lite funderingar kom vi fram till att hon nog mest var väldigt mätt och lite trött efter nattens gräsätande. Skönt att det inte var värre, hon betade för fullt igen bara några minuter efter att hon fått komma ut från hagen. 
 
Jag red först Aifa. Testade min sadel för att känna om det var någon skillnad, men det var inte så annorlunda mot hennes sadel. Jag har väldigt svårt att fatta galopp på henne, att rida galoppen går bra men jag får inte till fattningarna, vet inte om det är vi som inte förstår varandra eller om hon har svårt för just fattningen. Efter Aifa var det Cervins tur, han har haft två lediga dagar nu efter vaccination. Även i dag lungt jobb med uppsittningsträning på banan. Kom dit i dag att jag kunde skritta några steg uppsuttet med honom, två gånger red jag ett par meter. Tycker att det är bra eftersom jag inte suttit på honom i skritt med ledare än! 
 
Sen paus för regnet, åkte och handlade och fick även göra en akutryckning då jag tyckte Lemonaden låg konstigt på kameran. När jag kom dit klev hon upp såklart... Sen på eftermiddagen red jag Chokladen och jobbade med det vi hade gjort på träningen, kändes bra men det var väldigt mycket gnäggade åt alla håll! Sedan red jag även Kayden. I töm först och red sen, och det kändes faktiskt som att han släppte lite, följde tygeln och gick att böja och flytta! 
 
Regnade igen, gjorde mat som blev färskpotatis och innanlår. Sen träffades jag och Linda och vi red ut på Clarinett och Juliette. Sen lite fika när hästarna var nattade, nu har jag duschat och kollat kameran in i det sista innan mörkret. Nu sova ett par timmar innan kameran ska kollas igen! 
 
 
Inget roligt fotoväder i dag så detta är enda bilden, Aifa innan avsittning! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0