Åska igen!

Skolavslutning här på byn i dag, mysigt och en lite speciell stämning på byn!
 
Jag började i stallet, och med hästarna på gården. Tog Movie i töm igen, ungefär samma jobb som igår, men med lite bättre ram på henne och lite bättre i formen och med travbommar! Sedan red jag Kayden, även han fick jobba med travbommar och även med skänkelvikningar. Ett snäpp bättre i formen och kontakten i dag.
 
Sen lite fika och i väg till kaoset och värmen på jobbet. Efter jobbet, och snabblagad mat, så gjorde jag och Linda ett ryck och flyttade flickorna till nytt bete. Först red vi dit Grå och Clarinett, Linda red Clarinett, och sen red Lubda Juliette och jag red Chokladen med Wasabi som handhäst. Wasabi har inte gått som handhäst tidigare, och Chokladen har jag aldrig ridit med handhäst (vad jag minns) men det gick jättebra.
 
Tog tid innan vi var klara, och ändå är inga grejer flyttade, hästarna var nattade och två hästar täckande inför natten. Vi hann precis klart innan åskvädret brakade lös, ordentligt med blixtar och mullrande. Är det inte ovanligt mycket åskai år? Och i vanlig ordning är klockan över midnatt innan dagen är slut!
 
Movie efter tömjobb!
 
På väg mot bete, jag rider Chokladen och har Wasabi som handhäst, Linda rider Juliette i bakgrunden.
 
Fullt ös i hagen! Wasabi först!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0