Vinterkjolen på!

Igår gick jag hela dagen i min vinter ridkjol, i mitten av juli! Det känns som höst ute och jag har börjat fundera över hur jag ska lägga upp det med hagar och flockar i höst...
 
Kallt, blött och blåsigt igår. Jag började med att måla framsidan på stallet, jag målade inte hela men de bitar som fått mycket märken, skador och var dålig i färgen. Gick ju bra att måla där för då var jag under tak. Hoppas på att hinna måla baksidan av stallet också, för den behöver en omgång till, och lösdriften, på den är det bara märken och skador som ska bättras på. Men eftersom jag tycker att det känns som häst redan nu så får vi väl se vad jag hinner...
 
Sedan ner till betet och red ut på grusvägen. Först Clarinett som fick ha med sig Wasabi som handhäst och sen red jag Chokladen. Hem och gjorde rabarberkräm till lunch och sedan åkte jag i väg och hade en lektion med Cervin som ju var här nyss, och hans ägare. Handlade på hemvägen och sen gjorde jag pizza till middag.
 
Senare på kvällen så regnade det inte, så när jag nattade hästarna så gjorde jag även förberedande uppsittningsövningar med Forzett. Hon var ganska yrslig, påminner ju ganska mycket om din bruna storayster, men avslutade med att stå väldigt lugnt och avspänt när jag stod på pallen och stökade. Blir nog bra med lite mer tid och jobb!
 
Nu ny dag där vinteekjolen verkar komma till användning! Typisk jämtlänsk sommar!
 
Öppnade upp så Forzett och Movie fick en tillfällig utbyggnad av hagen med en massa gräs, det var uppskattat!
 
Plockade ihop loppisen lite igår eftersom vi ska ha teori i det huset på söndag. Doris satt utanför och ville in. Precis på samma sätt som Baloo så ofta satt där och tittade in när jag stökade i det huset.
 
Det var en väldigt trött Wasabi på hemvägen igår. Se nästa bild också!
 
 
 
Från min och Chokladens tur i regnet!
 
Utsikten från pallen när jag tränade Forzett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0