Värme igen!

Lite sol och värme igen efter helgens regn, och inte bara lite utan mycket bromsar och insekter... 
 
Började gårdagen med att åka och köpa två höbalar, handla och tanka. Kändes verkligen som lyxkonsumtion. Årets höbalar är inte billiga, köpte kaffe och smör (som är dyrt nu) och dessutom tankade på det, kändes verkligen på bankkontot!
 
När balarna var utrullade och transporten tillbakalämnad så red jag Movie, skänkelvikningar och galoppjobb stod på schemat. Ner till betet sen och red ut en sväng med Chokladen och longerade Wasabi för att se att hon är ohalt efter sårskadorna. Svullnaden har gått ner och såren ser fina ut. Sedan kom Linda ner och vi red Grå och Juliette i skogen en sväng.
 
Middag och kaffe, sen gjorde jag nästa ryck i stallet. Körde ner den stora vattendunken som jag fyllt upp till betet, tömkörde Kayden som vilat när det varit skitväder i helgen och nu behövde komma igång lite igen. Och satte sadel på Forzett och longerade henne med den,gick jättebra. När jag sen fyllde vatten hos Lemonaden, Bea och Bob så passade jag på att sätta på grimma på Bob också. Gjorde inget mer än testade grimman lite, nästa gång får vi testa att leda också.
 
Nu ny dag, ska ha lektioner på läger och misstänker att det både kommer att bli varmt och intensivt!
 
Chokladen på tur i skogen!
 
Wasabi longeras, börjar bli fin i kroppen nu!
 
Typiskt Grås öron när vi rider ut! De brukar börja hänga åt sidorna när hon börjar bli trött...
 
Forzett longeras med sadel!
 
 
 
Bob med grimma! Och mamma Lemonaden i kanten
 
 
 
Och en närbild utan grimma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0