Sista juni!

Det har snart gått en vecka av semestern och jag har inte hunnit något, inte hunnit med något från "att göra listan" och inga semesteraktiviteter. Men jag är ju inte görolös i alla fall!
 
Lång dag igår som, efter att hästarna var kollade, vattnade och fodrade, började i Nisses stall med skoning av Movie och Clarinett. Ny hovslagare då min vanliga, och jättebraiga, har ont om tider nu i sommar. Men det gick ju bra det här med trots att det var kvavt och varmt redan från morgonen. Körde tillbaka dom till gården och passade på att rida ett dressyrpass med Clarinett innan jag körde ner henne till betet. Varmt och svettigt så spolade av Clarinett efter ridningen, hon var fortfarande blöt när jag släppte henne i hagen så nu är hon rejält skitig eftersom hon såklart direkt rullade sig i dammet där!
 
Tillbaka upp på gården och red Kayden. Han fick styra runt träd i skogskanten och tyckte att det var väldigt jobbigt att lyfta på ben och koordinera kroppen. Sen middag innan Cervins ägare kom och red en enkel lektion på honom och efter det så åkte jag i väg för två lektioner, ganska sena lektioner nu när det är så varmt.
 
När jag var på hemväg skickade Linda att Bea betedde sig märkligt, vilket jag såg direkt när jag åkte förbi hagen. Så jag fixade hästarna för kvällen och sen tillbringade vi några timmar med att kolla henne. Bea ska ju vara dräktig, men har gått över flera veckor och har inte satt juver, och är inte heller så stor men tjock för att vara Bea, så vi har nästan gett upp att det ska bli något föl men det kan vara någon form av förverkat eller liknande hon hade igår. Vi hade koll på henne ett par timmar och sen åkte och fikade lite innan vi kollade igen vid 1.00 på natten. Linda har även kollat henne i natt och då var det inget konstigt. Men vi kommer verkligen försöka hålla koll nu! Tyvärr går det inte att ha kameraövervakning i hagen de går nu, så det blir lite jobbigare!
 
Nu ny dag, nya tag och förhoppningsvis lite tidigare kväll!
 
Clarinett dressyrar på banan!
 
Kayden i skogskanten!
 
Många bilder på Bob blev det när vi var i hagen och höll koll! 
Här med mamma Lemonaden!
 
Så fin!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0