Shopping och crusing!

Blev en ganska ohästig dag igår, men det behövs ju det med ibland!
 
Longerade Chokladen på morgonen nere vid betet och sedan åkte jag och Linda till Sundsvall. Där började vi med att titta på hopptävling, Norrlands största hopptävling så många fina hästar, vi såg 1.10 m klassen sen åkte vi vidare för shopping.
 
Planen var Sundsvalls hästaffärer i första hand, och egentligen var planen mest att kolla. Men jag hittade en hel del "bra att ha" grejer, som insektsmedel, benskydd till Clarinett, foder, handtag till hagar, isolator er, en tröja från HM och en borste. Alltså när köpte jag en borste sist? Det var dags nu men det är bra kvalitet på borstarna jag köper så dröjer förhoppningsvis ett tag till nästa gång. Och så hittade jag ridstövlar på rea... Linda skulle prova ridstövlar och jag skulle titta på stallskor/ridskor var planen, Linda köpte inga ridstövlar, jag hittade inga skor (vilket jag verkligen behöver men är less på att de går sönder direkt och att jag får ont i fötterna av dom, så måste leta vidare) men jag hittade passande ridstövlar på rea! Jag har önskat mig ridstövlar men inte tyckt att jag haft råd, dessa var inte exakt de jag ville ha men de var verkligen sjukt billiga så jag slog till! 700 kr är ju inte ens en tankning numera och det kör jag ju upp på en vecka, ridstövlarna håller förhoppningsvis längre än så!
 
Sen var vi less, vi åt innan vi åkte hem men varken jag eller Linda gillar att gå i affärer så det blev ingen lång dag direkt. Hemma igen så vilade jag lite, bakade en rabarberkaka och nattade hästarna innan jag åkte på crusing i Hammarstrand. Trevligt att träffa lite folk och så men åkte hem ganska tidigt ändå. Nu ny dag och mer häst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0