Regndag!

Den här dagen liksom regnade bort! I alla fall halva dagen...
 
Började dagen med att sätta fram dressyrbokstäverna på ridbanan inför denna veckas utmaningar. Sen ner till grannhuset och plockade ner det som var kvar av hagen där. När det var klart så var det dags för hästarna och fortfarande fint väder. Men när jag red Grå, som fick dressyra lite, så drog det igång och blåsa rejält och himlen var svart! Så att i stället för att rida Chokladen så åkte jag upp på gården och tog de i stället för de kändes viktigare.
 
Tog både Movie och Kayden i töm med mycket framåttänk! Båda två behöver bli lite mer loss i kroppen och för att komma dit behöver de gå fram lite mer. Kayden fick jobba mycket i galopp för att försöka hitta den lägre formen även i galoppen. Himlen var fortfarande kolsvart och det blåste men regnet drog inte igång förrän jag var klar!
 
Fixade middag och det drog igång åska med blixtar och muller nästan samtidigt, fick ställa in lektionerna eftersom det åskade även på det första stället jag skulle till. Tog det lugnt en timme och tyckte sen att vädret var bättre så drog igång med hästarna igen, men såklart började det regna igen!
 
Tog i alla fall och tömkörde Forzett, hon är tömkörd en gång tidigare men vi gjorde det helt från början. Bara lite enkelt jobb i dag, som gick ut på att få henne att förstå att hon skulle gå framför mig, men det gick verkligen jättebra! Sen kom Linda och vi bestämde oss för att inte rida utan i stället natta hästarna och sen fika! Det är ju en ny dag i morgon med nya tag!
 
Doris och Trassel umgås! 
 
Movie i töm! 
 
Kayden!
 
Forzett!
 
Bob och Lemonaden!
 
Bob gillar att bli kliad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0