Promenader!

Inte så ofta man börjar och slutar dagen med en promenad! Det var såklart promenad efter förrymda hästar, samma två hästar men som tur var inte mina utan Nisses. Två ston som var övertygade om att gräset var grönare inte bara utanför deras hage, oavsett hage, utan även grönare i en annan del av byn....
 
Mellan promenaderna hann jag lite annat, dock inte så mycket ridning men det tar jag igen en annan dag. Hämtade först hem Chokladen från betet och red henne på banan. Hon ska starta en digital dressyrtävling i veckan, min plan var att rida henne en dag och sen rida programmet men känslan igår gjorde att jag bestämde mig för att rida ytterligare en dag innan vi rider upp. Kändes som att det fanns lite att jobba med!
 
Sen Kom Linda och vi åkte ner till betet och red ut med Clarinett och Juliette. Det hade regnat ganska mycket så grusvägen var mjuk och perfekt för travjobb. Sedan började vi med nästa hage, den tredje och största hagen nere i skogen, hann inte klar igår för sedan skulle hovslagaren komma. Movie hade redan hunnit drulla bort båda framskorna men fick snabb hjälp så de kom på plats igen!
 
Middagstid och Nisse hade köpt hem mat från grillen, sedan åkte jag i väg för ett par lektioner och tog med mig Nisses transport. Ställde av den på vägen och den när jag åkte hem igen så hämtade jag transporten och Nisses ardennerhingst. Han har varit uppfostrare åt en unghäst på bete men ska nu hem för att betäcka. Sedan nattning av hästarna och den där sista promenaden så var den dagen förbi. Nu ny dag med förhoppningsvis mer ridning. Men bara 14 grader ute så känns kallt, man hann ju vänja sig lite vid värmen förra veckan, men bra arbetsväder!
 
Doris hjälper till med det mesta, här kollar hon vattnet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0