Juli!

Blogg.se är inte den mest pålitliga bloggplatsen, igår kväll gick det inte att logga in vilket inte är helt ovanligt. I morse var jag för trött för att skriva men nu har jag longerat Chokladen och jag och Linda är på väg till Sundsvall!
 
Igår var det varmt, kvavt och insekterna, speciellt bromsarna var vidriga! Jag longerade Forzett först, andra gången och nu kan hon det! Sedan red jag ut en liten sväng med först Movie och sen Cervin. Avslutade med att släppa ihop Movie och Forzett, tanken är att de ska få hänga ihop i sommar och det verkar gå bra!
 
Jag och Nisse åkte och handlade, och där någonstans började regnet. Vi åt och jag sov en knapp timme, och framåt kvällen hade det slutat regna och var friskare i luften. Tyvärr dock mycket knott... Red Kayden som var piggare när det inte var så varmt men jag hade inte alls samma fina ridkänsla som sist, skyller på knotten eftersom han varit störd av de förut. Sen när jag var klar på gården så träffades jag och Linda och vi red ut en sväng med Grå och Juliette. Skön temperatur men mycket insekter!
 
Nu väntar en dag i Sundsvall, vi börjar med hopptävling!
 
Forzett vid ihopsläpp!
 
Full fart!
 
Grå efter ridningen sent igår kväll! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0