Jämtlänsk sommar!

14 grader och blåst, ingen direkt värme igår heller och jag hade vinterkjolen halva dagen igår med!
 
Började dagen med att åka i väg och ha två träningar. Stannade på hemvägen på en loppis, jag som försökt sälja bort en massa porslin under våren hittade Muggar som jag blev förtjust i. Men det är ju roligt med lite nytt och de var billiga.
 
Efter lite rabarberkräm till lunch så började jag med hästarna. Kayden och Movie fick gå i töm. Något hände när jag gjorde i ordning Movie, det brakade till i skogen och Forzett började springa i hagen. Movie blev stressad, kastade sig och for runt, jag fick på grejerna i farten och när vi kom upp på banan var hon som vanligt. Det gick dessutom fortare än sist att hitta låg form och få henne loss, hon hade även längre skritt steg när jag började så känslan var att jag kunde börja lite där jag slutade sist. Nu gäller det bara att hitta det i ridningen med!
 
Sen kom Linda och vi åkte ner till betet och red ut Clarinett och Juliette, och sen fick även Grå jogga i töm. Nattade hästarna lite tidigare och sen åkte jag och Nisse och åt thaimat på matstället vid paviljongen. Efter försökte vi hälsa på någon och tigga kaffe men ingen var hemma så vi åkte en sväng på skogen och drack sen kaffe hemma!
 
Nu sista semesterdagen för denna gång, i morgon är det Ica igen. Jag ska ha lite aktiviteter hemma med träningar, teori och fika, så jag hoppas att det ska gå bra!
 
Grå i töm! 
 
Doris tränade på att vara ute nästan hela dagen igår, även ensam. Verkade gå bra det med! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0