Falsterbo!

Den här veckan varje år känns det som att alla utom jag är på Falsterbo! Instagram och Facebook fylls av bilder och inlägg därifrån, det är nu ganska många år sedan jag var där sist så det är inte utan att man längtar dit, men det är ju inte helt enkelt att bara åka. I alla fall så igår på 7 års dressyren deltog Zebbe (Zanzibar). Han var här på inridning den vintern vi hade så sjukt mycket snö! Dessutom har han samma mamma som Clarinett, och Forzett, detta innebär att Nisse hade två uppfödningar på Falsterbo i år då även en ardenner var med på en uppvisning.
 
Här hemma var det en regndag igår. Börjadexmed att rida Kayden, som ju när det inte är lika varmt har lite mer energi till att hitta på grejer, igår var han rädd för typ allt utom kattungen som härjade på banan. Sedan tog jag Movie i töm, hon släppte så fint och blev riktigt loss. Vidare ner till betet där även Wasabi fick gå i töm. 
 
Hem och gjorde mat, lektionerna blev avbokade så jag bokförde i stället. Sen red jag och Linda ut en ganska lång sväng med Grå och Juliette, i alla fall kändes det ganska långt när det började regna mer rejält på hemvägen... Jag spolade av framsidan av stallet innan jag gjorde kväll. Bakade en äppelkaka och åkte och tankade bilen också. Nu väntar en ny regndag!
 
Wasabi, visst är hon snygg?
 
På väg uppför berget i regnet!
 
Zebbes start i Falsterbo, så duktig!
 
Så här minns jag Zebbe, som en bäbis som jag kämpade med i de enorma mängderna snö vi hade då. Lite bus, lite nerv och helt obrydd för utrustning och ryttare 
 
 
Tror att det här är första uppsuttna bilden på honom. Bakvänt med vinterbilder mitt i sommaren, men vi är snart där igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0