Dressyrnörderi och slut på semestern!

Igår gick det inte att komma in på blogg.se på hela dagen, sjukt irriterande! Så här kommer en kortare sammanfattning av söndag och måndag!
 
I söndags hade jag Dressyrnörderi här hemma, dressyrträningar och sen teori och fika. Men började innan det med att prova Szums sadel på Chokladen, den passade inte. Och så red jag Movie som var riktigt fin, och det jag jobbat med i töm fungerade även uppsuttet. Sen sladdade jag ridbanan, handlade, gjorde mat och åt innan vi började vårat dressyrnörderi.
 
Först ut Paulas häst som jag red halva passet på och Paula andra halvan, jättefin att rida! Sen var Kaydens ägare där så även honom red jag först och visade hur jag jobbat, och sedan red hon lite också. Två dressyrträningar till innan vi körde igång med teori och fika, till teorin dök ytterligare några upp så det var 8 deltagare vilket är riktigt bra. Jag hade valt det ambitiösa temat "Den röda tråden från inridning till Grand Prix", tycker ändå att jag fick ihop det hyfsat bra på 1.5 timme... Efter alla åkt fick Forzett fortsätta att träna inför uppsittning.
 
Igår var det slut på semestern och dags att börja jobba igen! Jag jobbade kväll så hann rida i regnet på förmiddagen. Först en tur med Clarinett och sen satt jag upp och red runt lite på Wasabi som var väldigt spänd men gjorde inget. Efter jobbet hade jag en hopplektion och sen bara nattning av hästarna.
 
Det kommer att bli en intensiv vecka och jag hoppas på lite mindre regn denna vecka för nu har vi fått så vi klarar oss ett tag!
 
Chokladen testar sadel! Hade gärna haft en dressyrsadel till henne men Szums passade inte
 
Här ser man vad mycket den åkt fram!
 
Gullig ponny på dressyrträningen!
 
Jag longerade Wasabi lite innan jag red, inte suttit på henne på ett tag nu. Hon var spänd redan när jag longerade, men det blev inte mer när jag satt upp sen och det är ju bra.
 
Doris fick mycket gos och uppmärksamhet under gårdagens hopplektion, vilket var bra för hon var ganska mycket i vägen på banan däremellan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0