Digital dressyrtävling!

Man tycker ju att det skulle vara en helt annan sak att rida dressyrprogram hemma än på tävling, men jag har insett att det är nästan samma sak. Lika mycket prestationsångest i alla fall!
 
Dagens stora mål var att filma för den digitala dressyrtävlingen som jag anmält mig till. Men jag började inte där, egentligen började jag med att åka på byn och tanka bilen, men i stallet så började jag med att rida ut Movie i skogen. Hon undrade nog om det inte fanns någon mer lättillgänglig stig men knatade glatt på. Hon fick gå upp i skogen bakom gården, där är det både rejäl klättring och mycket att gå både över och igenom, bra jobb för att muskla upp ryggen!
 
Sedan tog jag Kayden i töm, och fick en sekvens i galoppen där jag för första gången fick hon att släppa även i galopp och bli lång och låg i halsen! Sen sladdade jag banan och gjorde i ordning Chokladen, och givetvis började det regna när vi skulle börja rida! Jag lyckades inte ens pricka in bra väder fast jag kunde rida programmet när jag ville!
 
Chokladen var spänd och kände av sadeln lite, tror mest att hon kände av min stress. För jag blir stressad, spänd och får en massa prestationsångest även fast vi rider programmet hemma! Men regnet slutade och jag kunde rida bort en del spänning ur henne. Linda kom när jag var framriden och filmade programmet, gick ändå okej. Det är galoppen som är svår men jag fick till halterna i alla fall. När jag sen skulle skicka in den lyckades jag skicka fel länk, så duktig var jag...
 
Körde ner Chokladen till betet igen och sen byggde jag om Kaydens hage så han skulle få mer mat innan det var dags för mat för mig med. Och sen i vanlig ordning i väg för några lektioner. Hemma igen och med hästarna nattade så gjorde jag äppelpaj till kvällsfika. Nu dags att ladda om för i morgon!
 
Helt klart mycket löv, blad, buskar och sly där jag red med Movie i dag!
 
Kayden efter sitt pass!
 
Jag och Chokladen efter programmet, och hon kunde inte stå still! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0