Trettondagsafton!

Trettondagsafton och vanlig jobbdag för oss, eller lite mer kunder än en vanlig onsdag!
 
Jag började i stallet och med att rida Lemonaden! Det är ett halvår sedan sist, eller egentligen 7 månader, och hon har bara haft sadeln på sig en gång sedan dess, dock är hon ju lite tömkörd och longerad. Men hon var avspänd med sadeln, jag longerade lite först, och sedan satt jag upp och skrittade lite. Det kändes så bra, men nästa gång ska jag ha sidepullet för hon brukar vara bättre att rida på det. Jag är faktiskt lite taggad att rida henne lite lugnt nu en månad eller två, eller tills hon blir för tjock för sadelgjorden!
 
Sedan fick Chokladen gå ett dressyrpass i snön på banan och hon var så fin! Roligast var när jag galopperade på långsidan vid hagen så galopperade Wasabi bredvid oss fast i hagen! Sen var det snabba ryck till jobbet, och efter jobbet var inte Nisse hemma för han skjutsade ett barn till sina farföräldrar då föräldrarna åkt in på BB. Spännande!
 
Gick snabbt att ta sig till stallet då och jag red Grå, red dressyr med henne med och fick till galoppen ganska bra trots snön! Tyvärr sa dragkedjan i min väst upp sig, jag hade ju inte riktigt budget för att köpa ny väst nu men måste ju ha en, och den har i alla fall hållt i över två år vilket är bra med tanke på hur mycket jag använder den!
 
När jag var klar i stallet hann jag bara sätta in potatisgratängen i ugnen innan Nisse kom hem och vi åt en väldigt sen middag, med färdig potatisgratäng och rostbiff. I dag är det röd dag men jag ska ha lektioner, om det inte är för kallt... -15 här nu på morgonen så får se hur det utvecklas under dagen!
 
Min fina Choklad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0