Lördag!

Bra med ledig lördag så jag hann ta igen lite av det jag inte hann i veckan!
 
Mest lagt rid på hästarna igår. Började med att ta Wasabi i töm, och sedan red jag Grå på det kortare upptrampade spåret. Det behövdes trampas upp igen och hon behövde trava bort lite energi, vi försökte jobba galoppen också men det blev mest skutt och hopp av olika slag.
 
Sedan rd jag Chokladen, red dressyr och hade tagit bort nosgrimman och satt på novabettet, som jag red på när hon var yngre. Och jag måste säga att det var mycket bättre, mindre tjafs med bettet och bättre stöd och kontakt. Så ska rida på det ett tag nu. Hann även longera Szum innan det var dags för en träning.
 
Hade ett ponnyekipage som fick träna på tempoväxlingar och hoppa lite studs, hennes lillasyster var också där med en ponny som behövde träna på att åka bort, de var inte med på själva träningen men red på banan och över bommarna lite. Två små söta ponnyer samtidigt och mina hästar höll span från hagarna!
 
Sen middagspaus, gjorde laxbitar med potatis och rödlökssås. Gjorde ett ryck till i stallet och red Lemonaden, jobbade bara lösgörande i skritt. Vill att hon ska slappna av lite till innan vi börjar med travjobbet. Avslutade kvällen med en semla, tyckte att jag var värd det!
 
Wasabi i töm, det snöade när vi höll på men sen lugnade det sig.
 
Grå innan avsittning!
 
Hon blev svettig och var såklart tvungen att rulla sig i höet!
 
Nöjd Choklad tillbaka med sin gamla bettlösning igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0