Hovslagardag!

Trots en fläskläpp, några blåmärken och trasiga glasögon har det gått ganska bra i dag. Men det är en pärs med skoldagarna måste jag säga!
 
Uppe tidigt och träffade Linda i stallet, och 7.50 hade vi lastat och var på väg med Clarinett och Grå till Nisse, sen hann vi även köra dit Bea och Wasabi i god tid innan hovis kom. Grå fick skor fram, provar flappskor och ser om de sitter lite längre. Hon skötte sig utmärkt och hovslagaren kunde även verka henne bak utan problem. Sen fick Clarinett skor runt om, hoppas att hon håller reda på dom nu men vi fortsätter med flappskor fram.
 
Innan jag körde tillbaka Clarinett och Grå så skulle jag ge Wasabi Domosedan, och det var då jag lyckades  Li knockad två gånger!!! Först så jag fick fläskläppen och sen så glasögon gick sönder, men vi fick i henne det till slut. Men hon börjar vara så bra med själva skoningen att det är mer stök att ge Domosedanen så snart får hon klara sig utan den!
 
Jag körde hem Clarinett och Grå medan Bea skoddes och så fick Wasabi framskor och även två av Nisses hibgsat verkades. Sen fikade vi innan det var hemkörning av Bea och Wasabi, mockning av transport och boxar och så åkte jag och Linda upp på byn och köpte pizza. Vi var alla sega och trötta så det blev några koppar kaffe innan jag var igång igen och tillbaka i stallet. Då tog jag Szum i töm och sen nattade dom. Nu har jag hunnit med lite bokföring innan jag körde fast där och gav upp. Nu duscha och sova!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0